Поезия

Всички стихосбирки на издателство за електронна и печатна литература gabriell-e-lit

Стъпки по пламъци

Габриела Цанева

Стъпки по пламъци

Най-новата поетична книга на Габриела Цанева, събрала стихове, прозаични фрагменти и хайку от последната година, подготвена и издадена от издателство gabriell-e-lit в двата формата за е-книги – .pdf и epub. Очаквайте скоро и печатния вариант! Книгата е достъпна за свободно четене в библиотеката на Арт платформа gabriell-e-lit.


На попрището жизнено в средата

Надежда Александрова Цанева 

"На попрището жизнено в средата", автор Надежда Александрова Цанева, изд. gabriell-e-lit

Една книга, събрала лиричните търсения и публицистичния гняв на авторката, едно дълго търсене на житейските и философски истини, което завършва с повече въпроси и по-малко отговори, но дава възможност на читателя да се докосне до красотата на мига. Книгата е достъпна и в електронната библиотека на Арт платформа gabriell-e-lit. Можете да я изтеглите като е-book от тук.


Живота в стих събрах

Габриела Цанева

"Живота в стих събрах", автор Габриела Цанева, изд. gabriell-e-lit

В този сборник, съдържащ осем раздела, Габриела Цанева е събрала свои публикувани през годините произведения от различни жанрове, за да поднесе на читателя един спиращ дъха разказ за живота, който профучава край нас – понякога – без да го забележим; друг път – прегазвайки ни. Във всеки ред звучи тревогата на автора за днешния ден и за утре, за избора, който трябва да правим, за да бъдем себе си и за да правим света такъв, какъвто го мечтаем… Книгата е достъпна за свободно четене в библиотеката на Арт платформа gabriell-e-lit. Можете да я изтеглите и като е-книга в два формата.


Догонвам бягащия ден

Габриела Цанева

Догонвам бягащия ден-Габриела Цанева

Издателство gabriell-e-lit предлага на читателите си като е-книга второ, преработено издание на първата стихосбирка на Габриела Цанева. Книгата е достъпна за свободно четене в библиотеката на Арт платформа gabriell-e-lit.