Очаквайте

Издателство gabriell-e-lit ще осъществи още четири електронни и печатни издания до края на м. септември. Очаквайте и на хартия!

„На попрището жизнено в средата“, автор Надежда Александрова Цанева, беше публикувана като електронна книга в два формата – .pdf  на 24 януари и .epub на 22 февруари. Като печатно издание ще бъде осъществена до края на м. септември. Ревю на книгата можете да прочетете в предпремиерния брой 0/2018 г. на списание „Картини с думи и багри“.

Амбицията на издателството е да подготви още две заглавия, в печатен вариант и като е-книги – новата стихосбирка на Габриела Цанева „Стъпки по пламъци“ и „Алманах Литературно земеделско знаме“ – том 1, като до края на годината възнамеряваме да издадем и „Алманах Литературно земеделско знаме“ – том 2!

Неочаквано, решихме да издадем като електронна книга първата стихосбирка на Габриела Цанева „Догонвам бягащия ден“, която вече е достъпна на сайта ни за свободно четене.

По повод 90 години от рождението на Цветана Стефанова Попкоева, родена на 19.04.1929, осъдена на смърт за опозиционната си дейност и разстреляна на 26.04.1952 г., издателството подготви и осъществи трето, допълнено издание на документалната повест на Габриела Цанева „Миналото в мен“. Книгата е достъпна за свободно четене в сайта ни, а в печатен вариант ще излезе до края на септември.

Премиерният брой 1/2019 на списание „Картини с думи и багри“ вече е литературен факт, както като онлайн издание, така и в печатен вариант. Представянето на списанието ще бъде на 19 юни от 18:30 ч. в Столична библиотека, зала „Виктория“.

До края на юли ще имаме още един брой от „Картини с думи и багри“ – брой 2/2019, който можете да следите в онлайн изданието ни!