gabriell-e-lit

gabriell-e-lit

АРТ ПЛАТФОРМА

Миналото в мен-трето юбилейно издание-Габриела Цанева списание Картини с думи и багри брой 1/2019 списание Картини с думи и багри брой 0/2018 Стъпки по пламъци-Габриела Цанева Догонвам бягащия ден-Габриела Цанева На попрището жизнено в средата-Надежда Александрова Цанева Живота в стих събрах-Габриела Цанева Бурята сплита ръце-Габриела Цанева Високосният ден-Габриела Цанева

Арт-платформа gabriell-e-lit


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Уважаеми читатели и ползватели,

Ние зачитаме вашите лични данни. Искаме да ви информираме как ползваме вашите лични данни. Това изявление е достъпно от всяка страница на сайта на Арт платформа gabrielle-e-lit и сайта на издателство gabrielle-e-lit.
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем вашите нужди и интереси и да ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която вие ни предоставите, ние може да събираме информация по време на вашето посещение на нашия сайт, чрез инструментите за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация. Информацията, която събираме, за да разберем вашите потребности и интереси ни помага да направим вашето посещение по-персонализирано и по-полезно. Например, ние може да използваме вашата информация, за да ви:
Ние не предоставяме лични данни на трети лица и не ги използваме с комерсиална цел!
Всяка лична информация, която попълвате в сайта или изпращате към нас чрез електронна поща или по друг начин, ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания за защита на личната информация. Материалите или съобщенията, изпращани към сайта (коментари, мнения, въпроси и други), се считат за неконфиденциални, без права на собственост.
Всички марки и имена, използвани на сайта, са интелектуална собственост на съответните компании и употребата им е единствено като референция.
Когато сърфирате в нашия сайт, или предприемете действия във връзка с ползване на нашите продукти и услуги, включително когато правите коментари, вие се съгласявате доброволно да ни предоставите личните данни, необходими за извършването на съответните действия и считаме, че сте приели настоящата

ДЕКЛАРАЦИЯ – СЪГЛАСИЕ

във връзка с чл. 7 от Регламент /ЕС/ 2016/679 на Европейския Парламент и на Съвета
www.cpdp.bg/userfiles/file/New_legislation/Regulation_EU_2016_679_Bg.pdf

1. Доброволно предоставям своите лични данни и давам съгласието си същите да бъдат съхранявани, обработвани и използвани от сайта gabrielle-e-lit.com, Арт платформа и издателство gabrielle-e-lit във връзка с получаването и/или ползването на предоставяните продукти и услуги, както и за всички действия, свързани с транспортирането на продуктите.
2. Запознат/а съм с:
- целта и средствата на обработка на личните данни;
- доброволния характер на предоставяне на данните и последиците от отказа на предоставянето им;
- правото на достъп и на коригиране на събраните данни, както и правото на заличаване на събраните данни;
- правото по всяко време да получа информация от фирмата за това какви данни съхранява за мен.
3. Известно ми е седалището и адресът на дейност на издателство gabrielle-e-lit:
град София, район Младост, ж. к. „Младост-1”, блок 28 А, вход А.
4. С настоящата декларация изразявам и декларирам съгласието си за обработка на личните ми данни, които предоставям, необходими за да получа и ползвам желаните от мен продукти и услуги.
5. Известна ми е отговорността, в случай, че посочените от мен обстоятелства в настоящата Декларацията са неверни.

ОБЩ РЕГЛАМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ (GDPR)

От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни.
Друга негова цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, да защити личните ни данни, за да даде повече сигурност срещу злоупотреби с личната информация на всеки от нас. Новият регламент идва с редица изисквания, които gabriell-e-lit.com прилага и с които може да се запознаете тук. Сред тях са:
Да ви информираме какви данни използваме.
Да ви информираме защо ги използваме.
Да искаме вашето съгласие, за да ги използваме, когато на тяхна база предоставяме допълнителни услуги като таргетирана реклама, например.
Да ви дадем възможност да променяте съгласието си за различни цели през този сайт, за да имате повече свобода.
Да ви гарантираме правото да поискате коригиране на вашите данни, тяхното изтриване, както и да „бъдете забравени“. В допълнение, можем да ви предоставим данните за сваляне или да ги трансферираме, ако ни уведомите и се легитимирате по съответните начини.
Да посочваме всички трети лица/други компании, с които обменяме вашите данни. Имайте предвид, че интернет е глобална мрежа, ние често използваме стандартизирани услуги, които да регистрират влизане и да проследят поведение в анонимизиран вариант, например Google Analytics.
Всички данни, благодарение на които може да бъде идентифициран даден потребител, се считат за лични данни. Такива могат да бъдат имейл, имена, мобилен телефон, IP адрес.
Даден сайт може да събира от потребителите си специфични данни от осъществените от тях регистрации, за да анализира поведението на потребителите си, както и за да им предостави по-релевантно съдържание и реклами, а именно следните категории лични данни: потребителско име, имейл адрес за получаване на имейл маркетинг чрез трета страна MailChimp; коментари, оставени под публикациите (същите коментари са публични по своя характер) както и други, които не са задължителни при регистрация.
събираме данни за всички посетители – регистрирани потребители и посетители без регистрация, а именно следните категории данни:
IP адрес;
Идентификатор на потребителя с висока степен на уникалност;
Идентификатор на устройство (device ID) за мобилни апликации, с висока степен на уникалност;
Идентификатор на браузъра, с висока степен на уникалност;
История на посетените страници, включително и вторична обработка, с цел установяване на предпочитанията Ви към определени типове съдържание;
История на направените от вас търсения в нашите страници;
Някои типове поведение – напр. списък с прегледаните реклами според тяхната категория и взаимодействието ви с тях – наличност на рекламата във видимата част на браузъра ви; направени кликове; натискания на бутоните за скриване на рекламата и други.
Когато потребителите използват нашите услуги и портфолио от уеб сайтове – четат новини, гледат видео, използват имейл и други, сред данните, които помагат да разберем как услугите ни работят по най-добрия начин и за да ги направим още по-добри за вас, са бисквитките. Те представляват малки текстови файлове, които се изпращат от уеб сървъра към използвания браузър и се съхраняват на устройството ви, за да може сайтът да го разпознава.
Има два вида бисквитки – постоянни и временни или „сесийни“ бисквитки. Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на вашия компютър или мобилно устройство за по-дълъг период от време. Сесийните бисквитки се съхраняват временно в компютъра ви, когато посещавате сайт от нашето портфолио, но се изтриват в момента, в който затворите страницата.
Повечето бисквитки не съдържат чувствителна информация за вас или лични данни, с които можем да ви идентифицираме пряко. Целите, за които се използват бисквитките, са най-основно следене на поведението ви в следните направления:
Проследяване на секции в сайтовете, които посещавате;
Колко време отделяте в даден сайт;
Колко време гледате дадено видео;
Рекламите, които сте видели и/или с които сте си взаимодействали;
Кога посещавате наши сайтове и сайтове на наши партньори, сервиращи наши java скриптове и др.

ПРАВА НА СУБЕКТИТЕ НА ДАННИ СПОРЕД GDPR

Право на достъп до личните ви данни: имате право да получите потвърждение от нас дали се обработват лични данни за вас и, ако случаят е такъв, имате право на достъп до личните данни и информация.
Право на поправка на лични данни: ако откриете, че личните данни, които обработваме за вас, са неточни, имате право да ни накарате да коригираме тези лични данни.
Право на изтриване на лични данни (правото да бъдете забравени): при определени обстоятелства, като например ако личните ви данни са обработени незаконно или сте оттеглили съгласието си (ако обработката на личните данни е базирана на съгласие), имате право да поискате и да получите изтриване на личните ви данни от наша страна.
Право на ограничаване на обработването: при определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.
Право на възражение срещу обработването: при определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната ви ситуация, срещу подобно обработване.
Право на преносимост на данни: ако личните ви данни се обработват с автоматични средства по ваше съгласие или с цел изпълнение на нашите договорни отношения, имате право да поискате да ви предоставим личните ви данни в машинно четим формат за прехвърляне към друг администратор на данни.
Право на подаване на жалба в контролен орган: имате право да подадете жалба по отношение на обработката на вашите лични данни от нас в съответния контролен орган.
gabriell-e-lit.com се задължава да спазва стриктно разпоредбите на ЗЗЛД.
gabriell-e-lit.com се задължава да не преотстъпва, предава, продава или разпространява предоставените от вас лични данни по какъвто и да е начин. gabriell-e-lit.com се задължава да не предоставя такава информация на трети лица без изричното съгласие на клиента, както и да обезпечи по всички възможни начини сигурността и неприкосновеността на подадената информация.
gabriell-e-lit.com не носи никаква отговорност ако трети лица умишлено използват лична информация, свързана по някакъв начин с вас и това противоречи на законовите норми и разпоредби.
gabriell-e-lit.com си запазва правото да изпраща информация за продукти, промоции, ценови листи и преференциални предложения на предлаганите от нас продукти и услуги до всеки ползвател, който изрично не е упоменал, че не желае да получава подобни съобщения.
Към настоящия момент сайтът gabriell-e-lit.com не регистрира потребители и не събира данни, специфични за регистрирани потребители.

С уважение
Екипът на gabriell-e-lit.com

За да се запознаете с политика за поверителност на сайта на издателство gabriell-e-lit, последвайте връзката:

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ