gabriell-e-lit

gabriell-e-lit

АРТ ПЛАТФОРМА

Миналото в мен-трето юбилейно издание-Габриела Цанева списание Картини с думи и багри брой 1/2019 списание Картини с думи и багри брой 0/2018 Стъпки по пламъци-Габриела Цанева Догонвам бягащия ден-Габриела Цанева На попрището жизнено в средата-Надежда Александрова Цанева Живота в стих събрах-Габриела Цанева Бурята сплита ръце-Габриела Цанева Високосният ден-Габриела Цанева
 

Тук ще намерите информация за хората, които създават "КАРТИНИ С ДУМИ И БАГРИ- списание за литература и визуални изкуства".
Вярваме, че можем да успеем в мисията си да подкрепим българския автор и по този начин - съвременната българска литература и визуални изкуства. Във всеки брой на списанието ще бъде представян по един съвременен автор с цялостното му творчество. Във всеки брой ще даваме думата на едно българско читалище да представи и популяризира дейността си. Във всеки брой ще намирате нови стихове, разкази, картини, фотографии, рецензии и обзори. Ще направим необходимото нашите продукти да достигнат до своите читатели и почитатели! Помогнете ни да научаваме вашите новини!
Потърсете ни на електронната ни поща: gabriell-e-lit@mail.bg и office@gabriell-e-lit.com!


 • ЕКИП НА СПИСАНИЕ "КАРТИНИ С ДУМИ И БАГРИ":

 • ГАБРИЕЛА ЦАНЕВА

  издател, автор, редактор, рецензент, предпечат, дизайн:

  Габриела Цанева

  НАДЕЖДА АЛЕКСАНДРОВА

  редактор, автор, рецензент:

  Надежда Александрова