gabriell-e-lit

gabriell-e-lit

АРТ ПЛАТФОРМА

Миналото в мен-трето юбилейно издание-Габриела Цанева списание Картини с думи и багри брой 1/2019 списание Картини с думи и багри брой 0/2018 Стъпки по пламъци-Габриела Цанева Догонвам бягащия ден-Габриела Цанева На попрището жизнено в средата-Надежда Александрова Цанева Живота в стих събрах-Габриела Цанева Бурята сплита ръце-Габриела Цанева Високосният ден-Габриела Цанева


"КАРТИНИ С ДУМИ И БАГРИ - списание за литература и визуални изкуства" е сборна точка на хора, идеи, позиции, естетика, място за експерименти и традиция в областта на литературата, публицистиката и визуалните изкуства. Тук ще намерите информация за хората и събитията, които създават списанието, всички излезли до момента броеве в електронен вариант, както и текущо публикуваните материали. Списанието съдържа осем рубрики. Тук ще намерите връзки към всяка от тях. Мисията ни е да подкрепим българския автор и по този начин - съвременната българска литература и визуални изкуства. Във всеки брой на списанието ще бъде представян по един съвременен автор с цялостното му творчество. Във всеки брой ще даваме думата на едно българско читалище, библиотека или творчески клуб да представи и популяризира дейността си. Във всеки брой ще намирате нови стихове, разкази, картини, фотографии, рецензии и обзори. Ще направим необходимото нашите продукти да достигнат до своите читатели и почитатели! Помогнете ни да научаваме вашите новини!

Ако желаете да закупите списание "Картини с думи и багри" - пишете ни на имейлите на издателството gabriell-e-lit@mail.bg или office@gabriell-e-lit.com, за да ви изпратим книжка!
Можете да платите чрез системата на Easypay:
по микросметка IBAN: BG77 ESPY 4004 0025 4741 59, BIC: ESPYBGS1;
директно през сайта;
чрез наложен платеж при получаване на пратката.


КАРТИНИ С ДУМИ И БАГРИ


АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА 2019-ТА!


Описание Сума
Годишен абонамент 2019 за "Картини с думи и багри" - списание за литература и визуални изкуства 20.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

СПИСАНИЕТО