gabriell-e-lit

gabriell-e-lit

АРТ ПЛАТФОРМА

Толкова е рано-Габриела Цанева Сътворения-Рени Васева Състояния.Хайга-Габриела Цанева След девети след десети-Христо Ангелов Алманах Литературно земеделско знаме-том 1 Миналото в мен-трето юбилейно издание-Габриела Цанева списание Картини с думи и багри брой 3/2019 списание Картини с думи и багри брой 2/2019 списание Картини с думи и багри брой 1/2019 списание Картини с думи и багри брой 0/2018 Отвъд болката и красотата-Тодор Билчев Стъпки по пламъци-Габриела Цанева Догонвам бягащия ден-Габриела Цанева На попрището жизнено в средата-Надежда Александрова Цанева Живота в стих събрах-Габриела Цанева

АВТОРИ-ХУДОЖНИЦИ


Тук ще намерите имената и кратки биографични данни на авторите на визуални изкуства, с които работим като издателство и електронна галерия, както и творбите, които са ни предоставили за публикуване в нашите издания, или за експозиция в е-галерия gabriell-e-lit.
Ще намерите и отзиви за техни изложби и изяви. Галерия gabriell-e-lit е място за среща на творци и любители на визуалните изкуства.


ТВОРЦИ

Име, фамилияНА ФОКУС:


КЕРАМИКА ЗА ИКЕБАНА В СОФИЯ

Иван Влаев, керамика

д-р Васил Харизанов, глазури за керамика

Венелина Петкова, снимки


Прочетете рецензията на проф. Георги Георгиев за събитието, поместена в брой 2/2019 на списание за литература и визуални изкуства "Картини с думи и багри" ТУК.