ВТОРО БИЕНАЛЕ НА ИЛЮСТРАЦИЯТА

ВТОРО БИЕНАЛЕ НА ИЛЮСТРАЦИЯТА В СОФИЯ – редакционна статия

„Българска илюстрация“ и Регионален исторически музей – София представят от 17 ноември 2020 г. в зала „Триъгълна кула на Сердика“ второто Биенале на илюстрацията. Включените произведения са селектирани от над 600 творби от български и чуждестранни автори. В изложбата са експонирани и реализираните книжни издания. Участниците са разделени на три категории – „Реализирани творби“, „Нереализирани творби“ и „Цялостно творчество“.

Щастливи сме да споделим, че в този престижен международен форум на илюстрацията с две творби е включена и Валентина Григорова, вече добре позната на читателите на списание „Картини с думи и багри“ както като художник, така и като писател.

А ето и отличените творби:


Със своя професионализъм и талант, въплътени в оформлението на дебютната й книга „Черно-бели истории за моите шарени хора“, тя стана част и от екипа на издателство gabriell-e-lit.

© „Картини с думи и багри“, редакционна статия

Author: gabriell-e-lit

"Картини с думи и багри" - списание за литература и визуални изкуства е издание на Издателство gabriell-e-lit, регистрирано на 6 декември 2018 г. от д-р Габриела Цанева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *