В ПАМЕТ НА НАДЕЖДА ГЕРМАНОВА

В ПАМЕТ НА НАДЕЖДА ГЕРМАНОВА – редакционно съобщение

Списание „paradigma (една нова страница)“, издание на ученици от СМГ „Паисий Хилендарски“ стартира новата учебна година с извънреден брой, посветен на паметта на г-жа Надежда Германова, дългогодишен  учител по философия, починала през м. август т. г.

Тя оставя ярка следа както в историята на училището, така и в душите и сърцата на всички, които са я познавали като преподавател, колега и човек. Образец за съвременен учител, тя впечатлява едновременно със своя академизъм и сладкодумие, като не оставя никого равнодушен.

Близка до редакционния екип на „paradigma (една нова страница)“, дори след кончината на житейския си път, тя вдъхновява възпитаниците си да създадат най-добрия до момента, пети брой на списанието, който се разпространява само като файл във формат .pdf.

С дълбока тъга и съчувствие за загубата на нашите партньори, но и с респект към качеството на подбраните текстове и цялостния облик на създадения от тях продукт, предлагаме на читателите на списание „Картини с думи и багри“ връзка към него:

Списание „paradigma (една нова страница)“

Всички броеве на списанието вече са достъпни за свободно четене и през електронната библиотека на Арт платформа gabriell-e-lit, като последвате връзката.

редакционно съобщение

Author: gabriell-e-lit

"Картини с думи и багри" - списание за литература и визуални изкуства е издание на Издателство gabriell-e-lit, регистрирано на 6 декември 2018 г. от д-р Габриела Цанева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *