ИЗДАТЕЛСТВО gabriell-e-lit – 2020

ЗА ИЗДАТЕЛСТВО gabriell-e-lit – редакционна статия

ИЗДАТЕЛСТВОТО през през първото тримесечие на 2020

ПЕЧАТНИТЕ КНИГИ

През първото тримесечие на 2020 г. издателство gabriell-e-lit публикува седем печатни книги – литературните сборници „Живота в стих събрах” на Габриела Цанева и „На попрището жизнено в средата” на Надежда Александрова-Цанева, сатиричната стихосбирка „След девети, след десети” на Христо Ангелов и стихосбирките „Сътворения” на Рени Васева, „Стъпки по пламъци” на Габриела Цанева, както и две поетични книги на Тодор Билчев –„Отвъд болката и красотата” и „Календар за Вечността”.

ВЕЧЕ В КНИЖАРНИЦИТЕ:
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО:

е-КНИГИТЕ

Щастливи сме, че през този период успяхме да осъществим като електронни книги още няколко заглавия: второ, илюстровано издание на стихосбирките „Състояния. Хайга” и „Високосният ден” на Габриела Цанева и том трети на „Алманах Литературно земеделско знаме”,  съдържащ творби и статии от в. „Литературно земеделско знаме” (2016-2017 г.), който ще издадем по-късно и като печатна книга.

Четете електронните книги на издателство gabriell-e-lit в нашия сайт:

http://e-books.gabriell-e-lit.com

© „Картини с думи и багри“, редакционна статия

Author: gabriell-e-lit

"Картини с думи и багри" - списание за литература и визуални изкуства е издание на Издателство gabriell-e-lit, регистрирано на 6 декември 2018 г. от д-р Габриела Цанева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *