ОЧАКВАЙТЕ


КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО gabriell-e-lit


ЗАЯВЕНИТЕ ЗАГЛАВИЯ В НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ISBN


Най-новото от заявените издания на издателство gabriell-e-lit в Националната агенция за ISBN е новата стихосбирка Габриела Цанева „Нощта на щурците“ и книгата с афоризми в поезия и проза „Усмивките на мъдростта“ на Николина Пенева.


Печатни книги на издателството в периода януари-април 2021:


Очаквайте скоро като печатна книга и второто издание на първия роман на Габриела Цанева „Треви под снега“, издаден през 2000 г. от издателство „Весела Люцканова“! Романът се радва на изключителен успех на Коледния параир на книгата и печели сърцата на читателите, като отваря вратите на „голямата литература“ за своя автор. Ще издадем книгата като печатно и електронно издание до края на 2020 г.


ОЧАКВАНИ ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ НА е-КНИГИ на Издателство gabriell-e-lit

Очаквайте през първото полугодие на 2021 г. печатните издания на нашите електронни книги – поредицата „Алманах Литературно земеделско знаме“ и сложените под печат „Треви под снега“ на Габриела Цанева и „Черно-бели истории за моите шарени хора“ на Валентина Григорова!ПОРЪЧАЙТЕ ОНЛАЙН В е-Книжарница gabriell-e-lit!ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ НА „КАРТИНИ С ДУМИ И БАГРИ“


НОВИЯТ БРОЙ 1/2021 НА СПИСАНИЕ „КАРТИНИ С ДУМИ И БАГРИ“

Картини с думи и багри брой 1-2021
Брой 1/2021 е десетият брой на списание за литература и визуални изкуства „Картини с думи и багри“. Броят съдържа публикуваните материали от онлайн изданието и печатното издание в периода от 1 януари до 31 март 2021 г.

ТЪРСЕТЕ В БИБЛИОТЕКИТЕ И КНИЖАРНИЦИТЕ БРОЙ 4/2020 НА СПИСАНИЕ „КАРТИНИ С ДУМИ И БАГРИ“!

Картини с думи и багри брой 4-2020
Картини с думи и багри брой 4-2020

Търсете като печатни издания и всички останали броеве на списание „Картини с думи и багри“!

През 2019 осъществихме като онлайн и печатни издания всички броеве на списание „Картини с думи и багри“ – от експерименталния брой 0/2018, до брой 4/2019!

Щастливи сме, че за една година успяхме да издадем и разпространим 5 броя на списанието.

Специализираното списание за литература и визуални изкуства „Картини с думи и багри“ вече е литературен факт, както като онлайн издание, така и в печатен вариант.РАЗВИТИЕТО


Развитието на списание „Картини с думи и багри“ вече се отразява положително в плановете на издателство gabriell-e-lit.

В края на м. юли 2019 г. издадохме като е-книга сатиричната стихосбирка „След девети, след десети“ на Христо Ангелов, автор от брой 0/2018 г. , а през януари 2020 г. предложихме на нашите читатели и печатната книга „След девети, след десети“!

През първата половина на 2020 г. издадохме още четири стихосбирки на автори от „Картини с думи и багри“:


През 2021 търсете нашите книги в печатен и електронен формат!


Книгите са достъпни за свободно четене в сайта на издателството: http://e-books.gabriell-e-lit.com/.

Надяваме се, че 2021 година ще донесе на нас и нашите читатели много приятни мигове на съпреживяване с нови книги от вече познати и от нови автори!

д-р Габриела Цанева, собственик и главен редактор на издателство gabriell-e-lit