НОВОТО В АРТ ПЛАТФОРМА gabriell-e-lit

НОВОТО В АРТ ПЛАТФОРМА gabriell-e-lit

НОВА ЗАЩИТА НА САЙТОВЕТЕ В ПЛАТФОРМАТА

За всички потребители на Арт платформа gabriell-e-lit и сайтовете, базирани на домейна gabriell-e-lit.com е важно да знаят, че от м. декември притежаваме SSL сертификат, което позволява криптиране на информацията при съхранение и обмен. По този начин уебсайтовете ни стават по-надеждни, като пазят потребителските данни защитени, от една страна, а от друга самите те са по-устойчиви на хакерски атаки и са защитени от подправяне на домейна с цел създаване на фалшиви версии. Надяваме се, че това ще предраз-положи повече читатели да търсят нашето съдържание, както като онлайн преживяване, така и като възможност за сваляне на електронни книги.

НОВИ КНИГИ И КАРТИНИ

В периода септември – декември издателство gabriell-e-lit даде живот на шест нови книги, всяка в два електронни формата – „Дневник с обратна дата“ на Надежда Александрова, „Кръстопът на сънища“ на Габриела Цанева, „Спонтанно съзнание“ на Димитър Анакиев, „Гласът на сърцето“ на Христина Въчева и на забележителните антологии със съставител Димитър Анакиев „Парче от дъга“ и „Ренсаку с хан Омуртаг“.

Електронната ни библиотека се обогати с още две интересни заглавия – най-новите книги на Павлина Петкова, излезли от печат през 2022 г. – стихосбирката „Спомени от хербария“ и документалната книга „Пред прага на Мелпомена“.

В предколедните дни на декември художникът Иван Додов предостави 14 акварелни картини на тема „Зима“ за представяне в нашата електронна галерия. Можете да ги разгледате тук.

д-р Габриела Цанева

Author: gabriell-e-lit

"Картини с думи и багри" - списание за литература и визуални изкуства е издание на Издателство gabriell-e-lit, регистрирано на 6 декември 2018 г. от д-р Габриела Цанева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *