gabriell-e-lit

gabriell-e-lit

ИЗДАТЕЛСТВО

Challenges To Active Social Policies In Bulgaria Историите на Вартоломей-Рени Васева Кръстопът на сънища-Габриела Цанева Спонтанно съзнание-Димитър Анакиев Дневник с обратна дата-Надежда Александрова Отвътре навън-Снежана Стамова Нощта на щурците-Габриела Цанева Бурята сплита ръце-Габриела Цанева Алманах Литературно земеделско знаме-том 4 Боже избави България-Росен Марков Високосният ден-Габриела Цанева Реши се и ще си свободен-Габриела Цанева Толкова е рано-Габриела Цанева Сътворения-Рени Васева Състояния.Хайга-Габриела Цанева След девети след десети-Христо Ангелов Алманах Литературно земеделско знаме-том 1 Миналото в мен-трето юбилейно издание-Габриела Цанева Отвъд болката и красотата-Тодор Билчев Стъпки по пламъци-Габриела Цанева Догонвам бягащия ден-Габриела Цанева На попрището жизнено в средата-Надежда Александрова Цанева Живота в стих събрах-Габриела Цанева


С АРОМАТ НА ЛОТОС

Весислава Савова

КНИГА

С аромат на лотос - Весислава Савова

С аромат на лотос
Весислава Савова
налични формати:

Автор: ВЕСИСЛАВА САВОВА
Жанр: белетристика, разкази
Година: 24-06-2021
Страници: 80
Подвързия: e-book
Формат: pdf, epub
Тегло: -
ISBN: 978-619-7520-70-5, за pdf
ISBN: 978-619-7520-71-2, за ePub
Мрежа: Сайт на автора

С аромат на лотос

ОПИСАНИЕ

Смразяваща жега


(отличие на конкурса на Heart-Bytes, the Sacred Heart College, 2012 г., и включен в сборника “Lakeview”, на английски език)

Боси крачета по студените плочки на верандата. Студът бавно пълзеше по крехкото й детско телце. Късата бяла нощница не можеше да затопли кръвта й. Когато всеки момент ще навършиш четири и останеш съвсем сама през нощта, не съществуват мисли, които могат да те затоплят. Къщата гореше, но огнените езици я караха да потръпва. Ръцете й бяха готови за прегръдка, но увиснаха в студения въздух.
- Силвия, Силвия-я-я! – момичето чу някой да я вика по име.
В този момент тя разпозна гласа.
- Да багам… тряба да багам – помисли си Силвия.
Но къде? Огънят беше пред нея, а непознатият, скрит в студените прегръдки на нощта, град – зад нея. Силвия започна да усеща как страхът наводнява големите й сини очи. Те приличаха на две планински езера – спокойни на повърхността, но никой не знаеше какво беше скрито на дъното. Момичето падна на колене и позволи на спомените да превземат крехкото й съзнание.

Всички нюанси на синьото

Чуйте разказа в изпълнение на автора в youtube канала на Весислава Савова

ОТЗИВИ


ПОДКРЕПЕТЕ АВТОРА И ИЗДАТЕЛСТВОТО

творческият труд заслужава признание
Прочетете тези разкази:
80 стр.

и направете дарение онлайн:

Описание Сума
С аромат на лотос - автор Весислава Савова, издателство gabriell-e-lit 4.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

или във всеки офис на изипей.
Микросметка в easypay
IBAN: BG77 ESPY 4004 0025 4741 59,
BIC: ESPYBGS1
Клиентски номер (КИН): 5326470365
Габриела Цанева Цанева


Рецензии

Сборникът с разкази "С аромат на лотос" е петата книга на Весислава Савова и първата, която излиза със знака на издателство gabriell-e-lit. Съдържа 14 разказа, които имат белезите както фентъзи жанра, така и на магическия реализъм. Девет от тях са отличени на национални и международни литературни конкурси. Онова, което ги обединява е авторовото послание, което струи от всеки ред, от всяка дума. Независимо от външната си форма, от света, в който съществуват, героите на Весислава Савова носят дълбок хуманизъм в същината си, като дори антигероите са пропити с човешки емоции в целият им спектър на сила и слабост, на възторг и отчаяние, на нежност и гняв, разруха и съзидание....

д-р Габриела Цанева, издател
Прочетете повече тук