gabriell-e-lit

gabriell-e-lit

ИЗДАТЕЛСТВО

Challenges To Active Social Policies In Bulgaria Историите на Вартоломей-Рени Васева Кръстопът на сънища-Габриела Цанева Спонтанно съзнание-Димитър Анакиев Дневник с обратна дата-Надежда Александрова Отвътре навън-Снежана Стамова Нощта на щурците-Габриела Цанева Бурята сплита ръце-Габриела Цанева Алманах Литературно земеделско знаме-том 4 Боже избави България-Росен Марков Високосният ден-Габриела Цанева Реши се и ще си свободен-Габриела Цанева Толкова е рано-Габриела Цанева Сътворения-Рени Васева Състояния.Хайга-Габриела Цанева След девети след десети-Христо Ангелов Алманах Литературно земеделско знаме-том 1 Миналото в мен-трето юбилейно издание-Габриела Цанева Отвъд болката и красотата-Тодор Билчев Стъпки по пламъци-Габриела Цанева Догонвам бягащия ден-Габриела Цанева На попрището жизнено в средата-Надежда Александрова Цанева Живота в стих събрах-Габриела Цанева


"ТОЛКОВА Е РАНО"ПОРЪЧАЙТЕ ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ:

office@gabriell-e-lit.com
gabriell-e-lit@mail.bg
Цена 20 лева, 300 стр.
Ще доставим вашата книга чрез Еконт или Спиди с наложен платеж.
Толкова е рано-автор Габриела Цанева

Платете онлайн

или във всеки офис на изипей.
Микросметка в easypay
IBAN: BG77 ESPY 4004 0025 4741 59,
BIC: ESPYBGS1
Клиентски номер (КИН): 5326470365
Габриела Цанева Цанева (Gabriela Zaneva Zaneva) (Gabriela Zaneva Zaneva)
Ще получите вашата книга по пощата, за наша сметка.

КНИГА


Автор: ГАБРИЕЛА ЦАНЕВА
Жанр: роман
Година: 31-03-2020
Страници: 270
Подвързия: e-book
Формат: pdf, epub
ISBN 978-619-7520-23-1 за pdf
ISBN 978-619-7520-24-8 за ePub

Печатно издание
Година: 31.12.2020
Страници: 300
Подвързия: мека
Формат: 32/84/108
ISBN 978-619-7520-22-4
Цена: 20 лв.
Мрежа: Сайт на автора

ОТЗИВИ

Толкова е рано

ОПИСАНИЕ

"Толкова е рано" е вторият роман на Габриела Цанева. Действието следва файл-дневника на главния герой, като в повествованието се вплитат както реални факти и събития, така и художествена измислица и обобщения. Обхваща периода 2004-2006 г. Композиционно, романът е изграден от три части, първите две от които са публикувани в блога на авторката gabrielle.blog.bg през 2006 г., а по-късно и в сайта "Буквите". Те са достъпни за четене в настоящото електронно издание на книгата. Третата част ще бъде публикувана в печатното издание, след което ще бъде добавен свободен достъп и към нея в електронните издания.


Ревю

Вторият роман на Габриела Цанева е изграден върху основата на развиващ се пред читателя файл-дневник, като действително случващото се и художествената измислица се преплитат и създават един публицистично-поетичен текст, който може да се разглежда и като документ на епохата, и като роман, и като поема. Поетичните фрагменти вече имат свой самостоятелен живот в стихосбирките „Заскрежени птици” и „Светлата пътека към звездите” но в романа присъстват и като основание за развитието на сюжета, и като екстракт на преживяното, и като философска категория, извеждаща ежедневното в надбитийни пространства.

сп. "Картини с думи и багри", бр. 3/2019 г.