gabriell-e-lit

gabriell-e-lit

АРТ ПЛАТФОРМА

списание Картини с думи и багри брой 4/2022 списание Картини с думи и багри брой 3/2022 списание Картини с думи и багри брой 2/2021 списание Картини с думи и багри брой 1/2021 списание Картини с думи и багри брой 4/2021 списание Картини с думи и багри брой 3/2021 списание Картини с думи и багри брой 2/2021 списание Картини с думи и багри брой 1/2021 списание Картини с думи и багри брой 4/2020 списание Картини с думи и багри брой 3/2020 списание Картини с думи и багри брой 2/2020 списание Картини с думи и багри брой 1/2020 списание Картини с думи и багри брой 4/2019 списание Картини с думи и багри брой 3/2019 списание Картини с думи и багри брой 2/2019 списание Картини с думи и багри брой 1/2019 списание Картини с думи и багри брой 0/2018

НОВИЯТ БРОЙ


Разгледайте набързо новия брой на "Картини с думи и багри" - списание за литература и визуални изкуства!
Тук представяме информация за развитието на списанието и издателство gabriell-e-lit.
Вижте лицата на новите автори.
А ето и:

НОВОТО В БРОЯ


С развитието на списанието получаваме все повече писма в редакцията с предложение за сътрудничество. Така в брой 4/2022 отново представихме картини с хайку на талантливи български деца, отличени в Международния хайку конкурс на японската фондация JAL.
Продължихме да представяме и новото за списанието изкуство - киното, чрез нестандартния жанр на портретния филм.
И в брой 1/2023 продължаваме с публикациите на есетата на проф. д.н. Венелин Терзиев.
Утвърждава се разделението между онлайн изданието и печатното издание на списание "Картини с думи и багри", като в брой 4/2022 създадохме нов раздел "РАЗДЕЛ НАУКА".
Мисията ни е да подкрепим българския автор и по този начин - съвременната българска литература и визуални изкуства. Това ни стимулира да публикуваме все повече и по-обемни материали, което правим в онлайн изданието на списанието. Печатното издание ще запази облика и обема, които е имало до настоящия момент.

АКТУАЛНО


Рафтът с книги на автори на списанието в сайта на goodreads - "Картини с Думи и Багри - Книги и Автори" се утвърждава все повече като място за дискусии върху новоиздадени книги.
Станете читатели в goodreads, добавяйте вашите любими книги от нашите автори - нека заедно създадем една дишаща общност на хора, обичащи Книгата! С развитието на брой 4/2020 на списанието и като взехме предвид интереса на читателската аудитория, решихме онлайн изданието на "Картини с думи и багри" да промени периодичността. Ще представяме на читателите месечни броеве, които ще включват всички публикувани материали, както само в онлайн изданието, така и онези, които ще бъдат включени в печатното издание.

Имейлите на издателство gabriell-e-lit и списание "Картини с думи и багри" са:
gabriell-e-lit@mail.bg и office@gabriell-e-lit.com


ЧЕТЕТЕ ТЕКУЩИЯ БРОЙ

онлайн издание


"Картини с думи и багри" - януари 2023

Списание Картини с думи и багри - януари 2023

Валентина Григорова, портрет на Калоян

"Картини с думи и багри" - февруари 2023

Списание Картини с думи и багри - февруари 2023

Зорница Харизанова, хайга


А оттук можете да разглеждате предварителния предпечат на текущия брой, който обновяваме в края на всеки месец p-book
Вижте как изгледа и печатното издание на последния публикуван брой p-book
Разгледайте всички публикации в онлайн изданието на текущия брой, интересните за Вас категории, новите автори...